DefineYolu.Com

Geri git   DefineYolu.Com > Belgeler > Eşkiya Belgeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler

Seçenekler Stil
Alt 11.07.2009, 17:45   #1
arbas
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 arbas is on a distinguished road
Standart sarmaşıklı kaya

ustadlar sarmaşıklı kaya hakkında bilgisi olan arkadaş varsa bizimla paylaşabilirmi.. saygılar.

arbas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 18:07   #2
meraksiz
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 meraksiz is on a distinguished road
Standart sarmaşıklı kaya

Benim bildiğim bir sarmaşıklı kaya Var.Daha önce forumlarda yazmıştım.Özelliklerini yazarsanız yardımcı olabilirim.

meraksiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 18:28   #3
arbas
Junior Member

Standart sarmaşıklıkaya

şimdi kaya arazide tek tepecikli yüksek biraz tepesine çıktım bir yerden giriş var magara gibi 5 kişi sıgıcak kişi sanki mevzilik gibi magaranın içine girince araziye bakan birkaç delik var deliklerden bakınca arazi kabak gibi ortada arazidende bakınca kayaya magara ve dlikler gözükmüyo şimdi gelelim arka tarafına yukardan aşagıya kadar arka taraf sarmaşıkla kaplı ben sarmaşıgı biraz kestim bazı yerlerde ufak tefek girişler var ama oraya ulaşamıyorum ve 2 tane yanyana mihrap var...

Alt 11.07.2009, 18:39   #4
meraksiz
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 meraksiz is on a distinguished road
Standart sarmaşıklı kaya

aynı yer değil benzerlikler var.yukarıdaki mevzi gibi olan yer benziyor ancak iki kayanın arasındaki bir yer beline kadar girebiliyorsun .benim bahsettiğim sarmaşıklar taş yada taşlaşmış sarmaşıklar.mevzi gibi yerin biraz aşağısında bir küçük mağara var aşağıdan ve yukarıdan görülmez bulmak için dikkatli aramak lazım.aşağısından dere geçiyor.slm.

meraksiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 18:48   #5
arbas
Junior Member

Standart sarmaşıklıkaya

benim dedigim yer bursada meraksiz kardeş

Alt 08.02.2010, 02:22   #6
niagarafalls
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 niagarafalls is on a distinguished road

bu konu hakkinda bir hikayede benden uc arkadas calkara tarafina giderler sarmasiklarin arasinda girlecek yer aramak icin ve bulurlar birinide iceri girmesi icin zar zor kaldirirlar ve bi sekilde iceri girer magara devam edince yurur girer iceri ve bir kac yol ayrimi olur secer birini yola devam bir sure gitikden sonra geri donmek ister fakat cikamaz kalir iceride disaridakiler bekler hava kararir bunlar umidi kesip eskisehire donerler obur rkadaslari icerde ertesi gun olur kahveye falan bakarlar arkadaslari gelmemis eve sorarlar derler dun gece gelmedi bunlar baslar korkmaya geri gidip bakarlar ama iceri girmeye cesaret edemezler icrdiki vatandas dolanir durur ucuncu gun bir yerden gun isigi gorur ve acar cikar disari bir bagin icinden ilk isi biraz uzum yiyip acligini gecistiri sonra duser yola yayan eskisehire o gun bu gun kimseye guvenip gitmedi define isine bizim arkadaslar cok israr etti ama nafile adam hala hayatta ekisehirde sirintepe mhl de yasar saglicakla kalin

niagarafalls isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 22:45   #7
mengimatbaaci
Senior Member

Tecrübe Puanı: 9 mengimatbaaci is on a distinguished road
Standart selam kardeş

sen zaten buldum diyosun ben de kendi gördüğümü tarif edeyim sana yer bursa kaya çok büyk ve üzerini üç aded sarmaşık sarmış durumda ama sarmaşıkların birini bir kişi kollarıyla saramaz biz burda üç adet pencere bulduk birinin sağ üstünde murç deliği var senin dediklerinle bir birini tutuyo şimdi sen söyle ne yapmamız lazım resminide atabilirim

mengimatbaaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil