![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Arkadaşlar merak ediyorum,salyalı kurtu bulunca ne yapacaksınız,başka neler bulmalısınız,elinizdekileri,avucunuzdakileri bir döktürün bakalım.
|
|
|
#2 | |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
![]() |
Alıntı:
Salyalı kurt hastamıdır tehlikeyimi işaret eder, susamışmıdır çevrede su kaynakları araştırırdım, geride çarpışmı savaşmı yapmış neden bu hale geldi ona bakardım, birde yakın çevresi. Eksiklerimi tamamlayıp, yanlışlarımı düzeltmeniz teminnilerimle. Saygılarımla ustam. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 6
![]() |
kurt salyalanmıs cunku karsısında koyun surusu var acıkmıs yemıne bakıyo olmasın...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 9
![]() |
SELAM SALYALI KURT BİR EŞKİYA, ÇETE İŞİDİR.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18
![]() |
Evet, bence güzel ve doğru bir yaklaşım, Başka yaklaşımlar ne olabilir.....? Selametle.
|
|
|
#6 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
![]() |
1)karsısında cobanı ararız cobanın arkasında koyunları farklı olanı ararız orada bırde yaslı agac dıbındede su kaynagı olur taslık daglık bölgede
2) kale aranır..
.BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOGALIR. VERİLEN TÜM BİLGİLER ÖN ARAŞTIMA İÇİNDİR..ÖN ARASTIRMA YAPMAK İÇİN ARAZİYE ÇIKMADAN MÜLKİ AMİRDEN İZİN ALINIR..ÖN ARASTIRMASINI YAPAN VE YETELI BULGULARA ULAŞDIGINA İNANAN DEFİNEÇİ KAZI ÇALIŞMALARINA RESMİ YOLDAN DEVAM ETMELİDİR..SAYGILAR.. BOŞLUK BULMA TEKNIĞİ [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] FORUM KURALLARI .......[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] YASALAR VE YENİLİKLER ... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Selamlar..
Kurt ların en önemli özelliklerinden biri yavrularını beslerken midesindeki yiyeceği ağzından salyalarını akıtarak yavrularına verir. Bu bakış açısından bakarsak kurtun resminin olduğu kayada emaneti olduğunu düşünüyorum.Hatta aynı kayanın altındaki ikinci ve üçüncü kayada malı olabilir.saygılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
Kurdu tamamlıyacak emareler çoban sıralı koyunlar bunların yanında 3 haneli rakam olucak şuan tam olarak hatırlıyamıyorum
|
|
|
#9 |
|
Member
![]() |
Selamlar....
Salyalı Kurt ların hepsi Kazan deresinin yanında olur.Salyalı kurtun yanında papaz pınarı karşısında değirmen olur. kazan dereye birleşen dereyi kesen kaldırımlı yol kurt baba türbesine ve kara dağa gider.salyalı kurtun olduğu bölge Kara gürgenliktir. Bölgelere göre Salyalı kurtun olduğu taşlar farklılık gösterebilir.Kazan dereye katrancı deresinin birleştiği yerdeki Çayırda bulunan salyalı kurtun Arka tarafı kayalıktır,kayalıkta tabanı kumla kaplı mağara vardır.aynı kayalığın yukarısında ismini unuttum değerli dolu bir mezar vardır. şimdilik bu kadar Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
kurt gömülü olacak kurt tepesi olacak kurt tepesinde oda içinde mezar olacak bir alt tepede kurdun 2mt heykeli gömülü andık kayalar arkasında olacak. iki tepe arasında göl olacak kurdun arka deresi kazan dere degirmen dere olacak ve kara hasan tarlası olacak kurdun dogusunda büyük baş kale olacak kurdun kuzeyinde kayalar üzerinde kale olacak kurttan batıya bakarsan deniz kenarında kale olacak kalenin dogu duvarları sabah güneşinde görülecek.NOT eger teslalüf veya bilgi ile kurt açılır veya görülür ise kurda dikkat edin kulaklar başkaleye bakar iki kulak arasında istavruz,agız açık salyalar akar kurt oturur vaziyette kuyruk kıvrık. anladıgım kadar anlatmaya çalıştım bildigim ve duydugum bu kadar SAYGILARIMLA....
|
|
|
|
#11 |
|
Member
![]() |
Herkese selam....
Baba-şahintepe kardeş bir geldin pir geldin.Bazı çok önemli konulara kafadan daldın.son bir ay içinde siteden önemli arkadaşlar ayrıldı siz bunlardan hangisisiniz acaba yoksa yanılıyormuyum. Gelelim salyalı kurt'a Kurt kalede 2m. yakın derinlikte kurt ebatlarında kabartma kurt kafası.sol gözü diğerine göre yana doğru daha uzun. sol burun deliğinden yukarı doğru 15 cm. boyunda oyma çizgi var. resimsiz işaretler bölümü 4. sahifedeki saat 12yi çeyrek geçiyor yazısı da burayla ilgili aynı yer. ileriki aşamalara yönelik farklı yorumlar varsa.şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
![]() |
enerji54 sevgili kardeşim s.a kardeşim ben sitede yeniyim açık kimligim fotagrafım memleketim yazılı ben çok açık ve dogal bir insanım evli 4 oglan babası 48 yaşındayım,v artık topluma fatdalı olma zamanı geldi bana degil bize size ne kadar katkı yapabilirim, kardeşim bu işler çok basit degil kim kime bu kadar hazine yeri söyler dolaşan yıgınla bilgi harita efsane var ASLINDA BÜTÜN ARKADAŞLAR bir toplantı yapmalıyız birbirimizi dinlemeliyiz sonuca varmak için mutlaka yüz yüze konuşmalıyız ki başarılı olmalıyız çünkü kimsenin bilmedigi YUNAN ORDUSUNUN paraları topladıgı, işte yunan olayında kurdu anlattıgım gibi gömmüşler. ve 1982 yılında bu yerler dolaşılmış, saygılar BERGAMALI...
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
![]() |
hayırlı günler arkadaşlar salyalı kurtla ilgili bilgileri okuyorum benteki bilgilerle uyuşmuyor benteki bilgiyi baylaşalım s.. kurt eski bagtad yolu üzeri etrafıntaki resimler 12 kişilik sofra .diteği kırık gemi mektup ağzınta olan güvercin 1.3.5.7. rakamlar abtes bozan insan .kitab okuyan adam .balık.yengec.hemen altınta 2 adet ayakta ayı taha cok resim var saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 5
![]() |
onu bunu bilmem ama bütün paralar yunan tarafında kalmış kimse bişiler aramasın bir belge geldi bana bölge haritası inceledim volçan taşımış yunana hepsini beş tepelerde maras taa yunanda kalmış diger yerlerde onun için bu yerler bulunmuyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
![]() |
gerçekten dogru söylüyorum iki gündür kafayı yiyorum kimse inanmaz dediklerime ama dogru bu volçan şerefzizi gerçekten taşımış yunan topraklarına bütün paraları ordaki yunanlılarda bilmez buraları ebediyete kadar toprak altoında kalacak bu yerler kimseye yar olmayacak volçanın parası ister inanın ister inanmayın king arkadaş dogruları yazmış siteye bende inanmamıştım ama gerçek bende vazgeçtim bu işlerden yazık cebimizdeki paralara onça masraflar yaptık
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
![]() |
hep yazdım kimse bulamaz diye 8 bölge var diye yine haklı çıktım arkadaş iki gündür gözüme uyku girmiyor ne küfürler ediyom volçana ama elden ne gelir gitmiş hepsi bütün emeklerimize yazık vallahi kartaltepe karadag karatepe hepsi yunanda bizim taraftada var kara tepe ama uymuyo bilgilere ters tarafta
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
![]() |
Dilo06 kardeş yazdıklarının Salyalı Kurt la alakası ne.Kendi kafana göre okuduklarına yorum getirmişsin her yazının peşine bunları yazıyorsun.elindekileri açıkla başkalarıda okusun onlarda yorum getirsin.
Wolçan grubu paraları çok büyük ana mahzenler hariç kara deniz bölgesini boşaltığı doğru bunları Sakarya-Adapazarı Geyve boğazı denilen yer ile Bursa-Gemlik arasına taşıdılar deniz yoluyla kaçırmayı düşünüyorlardı ne kadar kaçırdılar bilemeyiz. Kayıtlardaki yerler neyi nerede nasıl aranacağını bilirsek hepside mevcut.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
![]() |
Elimde birşey yok avcumdada yok
Salyalı kurt'u bulursam oturur düşünürüm heralde...Baktığı yere bakarım... Kurt neyi görünce ağzından salya akar. sonra bu salya mı yoksa ağzımı köpürmüş onu düşünürüm... Salya ise koyun kuzu görmüştür... ancak köpürdüyse ya bir başka kurt gördü yada o bölgeye yaklaşanları uyarmak için ağzını köpürtüp hırıldar... onu düşünürüm... bu yolda ilerlediğmde hangi işareti bulursam ona yönelirim...
|
|
|
#19 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
![]() |
kurt un salyası dere suyu yani şelale yada şarlaktan akan su..tahminimce bu kurdu bulmuşlar,şarlak kenarındakikurdun üzeri horasanla kapalıymış açmışlar...diger yerlere ulaştılarmı bilgi yok...
ayrıca güzel bir yer bulup gömüyü yaptıktan sonra başka bölgelere gerçek işaretin sahtelerini yapıp hikayelerde daha çok bu sahte yerleri anlatmışlar....kurdun agzında salya yok yalnız şarlaktan dökülen su salya gibi köpürmüş..., resimlerini gördügüm üç farklı yerin ortak özelligi daha çok bayana benzeyen genç kıvırcık saçlı zenci gibi biri ve şişman suratlı şarışın düz ve seyrek uzun saçlı 40,45 yaşlarında bir adam tahminimce bu sişman surat resimleri yapan pezevenk,resimleri şaşıbak şaşır formatında yapmış,ve pekçogu grift yani içiçe,bazıları yakınlaştırınca bazıları uzaklaştırınca görünür oluyor,hatda tersdüzde yapmış...böyle oluncada anlam vermek çok zor...ben şahsen wolçanın kayada imzasınıda görsem çevresinde o ressamın yaptıgı resimleri görmeden inanmam... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
![]() |
o şişman suratın yaptıgı birşeyi gördüm şaştım kaldım...
yerde yatan büyük ihtimal ölmüş yada öldürülmüş çünki kafasından yüzüne dogru kan akıyordu.... patika yolun dere tarafına ve yolun kenarını horasanla yükseltmiş,üzerine birsürü işaret yapmış...normalde o yükselti anlamsız yalnız yolun diger tarafında kayadaki kanlı kelleyle birleşince ortaya bir cenaze çıkıyor... diyecegim şuki bu işin peşinde olanlar eski zaman işaretlerini kafalarından silsinler,wolçan çok zeki deniyor zeki olmasaydı 1500 e yakın adamı 30-35 yıl idare edemez ve neredeyse hepsini öldüremezdi..... birde neler yazılmışşa inancıma göre wolçanın bilgisi dahilinde yazılmış,amacı beyinleri şartlamak,şartlanmış beyin kördür,onun gerçek işaretlerini çözmek yada sahtesinden ayırmak samanlıkta igne aramak gibidir...ne topal ayı ne salyalı kurt ne ceneviz kalesi (belkide ceneviz kalesi bol cevizli bir kaledir)ne kudret kayası ne tavuklar ne civcivler le bu iş olmaz bunlar ancak beyinleri şartlar.... karanlıkdere aranıyor,bende biliyorum bir karanlık dere pekçok yeri kazılmış hemde iş makinalarıyla birşey bulduklarını sanmıyorum... ama googleden karanlıkdere uydu fotolarını görebilirsiniz...karanlıkdere aratıldıgında birtek orası çıkıyor,solu yeşildere sagı dere ortada karanlıkdere.....(üç dere saydım )nigde bölgesinde yanılmıyorsam,burdurda olabilir... birde denizde yolculuk olayı var...o bölgelerde van gölünede deniz derler tuz gölünede deniz derler burdur gölünede deniz derler...bu hikayelerde göl göller acı göl tatlı göl çok geçiyor ve benim aklıma direk göller bölgesi geliyor..içlerinde acı içilmez olanı varmıdır bilmek gerek.... ![]() bu resim yorum için paylaşılmıştı... bakın bakalım aradıgınız işaretlerin hiçbiri burada varmı... yukarda bahsettigim ressam şişman surat ve esmer kızın resimleri var..ama nerede kuyunun içinde,dışındada çok az şey var..kuyunun üst başında yumurtanın üzerinde yatan kuşu görüyormusunuz kuşla yatan ayı aynı vücudu paylaşıyorlar, önde kaçan bir kuzu kuzuya saldıran bir şahin ve şahine saldıran çilli bir yılan,.bana göre burası wolçan gömüsü..kim açmıştır Allah bilir.... Konu mahap tarafından (29.03.2010 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| TILSIMX1 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|