DefineYolu.Com

Geri git   DefineYolu.Com > Belgeler > Eşkiya Belgeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler

Seçenekler Stil
Alt 06.03.2010, 16:39   #1
abraham
Banlı Üye

Tecrübe Puanı: 0 abraham is on a distinguished road
Standart Para Hayvan Resimlerinde

ARKADAŞLAR DEFİNE ARIYORSANIZ ŞU VOLÇANDAN KURTULUN ÖNCE.BIRAKIN VOLÇANIN PARALARI KALSIN TOPRAKTA .BİRGÜN BİE DELİKANLI GELİR ÇIKARIR ELBET.

SİZ HAYVAN RESİMLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜN ASIL PARA ONLARDA.NE İŞİNİZ VAR VOLÇANLA.LEFTERLE.MANOLLA.BİZİM ÖMRÜMÜZ YETMEDİ BARİ SİZ ÖMRÜNÜZÜ BOŞA GEÇİRMEYİN.BULUN Bİ BALIK.GÜVERCİN.GEYİK FALAN ONLARIN PARALARINI ALMAYA CALIŞIN.ADAMLAR YURT DIŞINDAN GELİP KOLAY OLANLARI ALIP GİDİYORLAR SİZ HALADAHA VOLÇANLA UĞRAŞIYORSUNUZ

abraham isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 18:43   #2
yakuza16
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 yakuza16 is on a distinguished road
Standart Diyorsun

Alıntı:
abraham´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADAŞLAR DEFİNE ARIYORSANIZ ŞU VOLÇANDAN KURTULUN ÖNCE.BIRAKIN VOLÇANIN PARALARI KALSIN TOPRAKTA .BİRGÜN BİE DELİKANLI GELİR ÇIKARIR ELBET.

SİZ HAYVAN RESİMLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜN ASIL PARA ONLARDA.NE İŞİNİZ VAR VOLÇANLA.LEFTERLE.MANOLLA.BİZİM ÖMRÜMÜZ YETMEDİ BARİ SİZ ÖMRÜNÜZÜ BOŞA GEÇİRMEYİN.BULUN Bİ BALIK.GÜVERCİN.GEYİK FALAN ONLARIN PARALARINI ALMAYA CALIŞIN.ADAMLAR YURT DIŞINDAN GELİP KOLAY OLANLARI ALIP GİDİYORLAR SİZ HALADAHA VOLÇANLA UĞRAŞIYORSUNUZ
İYİ TAMAMDA KARDEŞ SANA BİRŞEY DEDİM İKİ GÜVERCİN VAR DEDİM ARD ARD UÇUYORLAR VE ÖNDEKİNİN AĞZINDA MEKTUP VAR DEDİM NEREDE BUNUN PARASI DİYE SORDUM CVP YOK HAYIRDIR...

yakuza16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2010, 01:16   #3
King
Member

King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 12 King is on a distinguished road

Alıntı:
yakuza16´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İYİ TAMAMDA KARDEŞ SANA BİRŞEY DEDİM İKİ GÜVERCİN VAR DEDİM ARD ARD UÇUYORLAR VE ÖNDEKİNİN AĞZINDA MEKTUP VAR DEDİM NEREDE BUNUN PARASI DİYE SORDUM CVP YOK HAYIRDIR...
daha önce senin dediğine benzer bir olay duydum. 2 güvercin birinde mektup varmış. taşı ıslamışlar bir güzel ve bir kraliçe oturur vaziyette ve alt tarafta bir ok çıkmış ıslandığında! ok yönünde bişeyler bulmuşlar diye duydum. mesafe 100 metre kadar varmış. toprak altından dört köşe bir taş çıkartmışlar. taşı gördüm. üstünde delikler vardı ve içleri kapkaraydı yani oksitti sanırım. bu delikleri horasanla sıvamışlar. bulan kişi kırıp içindekileri almış. yardımcı olabilir bence bu bilgi. dene derim.

King isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2010, 12:20   #4
mahmut oz
Banlı Üye

Tecrübe Puanı: 0 mahmut oz is on a distinguished road
Standart slm

abraham usta iyi güzel söylüyorsunda hayvan fügürü kalmadıki kırın içinde para var plağı nı definecilere dinlettiler son 20 sene içinde talan edildi kimileri gizledi babasından miras kalmış gibi kimileri söktü veya kesti işareti evine taşıdı kimileri kırdı içinde para var diye, kalanlar ın ufak hediyeleri alınmış büyük paraları da höyüklerde, defineciler dedikleri kadar seyahat etse dünyayı 3 kez turlamış olurlar ama işte oturdukları yerden define sohbetleri sayesinde seyahat etmiş gibi deşarz oluyorlar her şey yalan olsa bile bu deşarz olma durumu gerçek, abraham usta bartında çok konuşulan bir abraham usta var ankaradan gelip orda resmi kazı yapmış ve 60 metre yer altında uzun koridorlardan oluşan tünelleri bulmuş sizinle bir alakası varmı, saygılar

Konu mahmut oz tarafından (31.03.2010 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir..
mahmut oz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil