![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Banlı Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ARKADAŞLAR DEFİNE ARIYORSANIZ ŞU VOLÇANDAN KURTULUN ÖNCE.BIRAKIN VOLÇANIN PARALARI KALSIN TOPRAKTA .BİRGÜN BİE DELİKANLI GELİR ÇIKARIR ELBET.
SİZ HAYVAN RESİMLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜN ASIL PARA ONLARDA.NE İŞİNİZ VAR VOLÇANLA.LEFTERLE.MANOLLA.BİZİM ÖMRÜMÜZ YETMEDİ BARİ SİZ ÖMRÜNÜZÜ BOŞA GEÇİRMEYİN.BULUN Bİ BALIK.GÜVERCİN.GEYİK FALAN ONLARIN PARALARINI ALMAYA CALIŞIN.ADAMLAR YURT DIŞINDAN GELİP KOLAY OLANLARI ALIP GİDİYORLAR SİZ HALADAHA VOLÇANLA UĞRAŞIYORSUNUZ |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 12
![]() |
daha önce senin dediğine benzer bir olay duydum. 2 güvercin birinde mektup varmış. taşı ıslamışlar bir güzel ve bir kraliçe oturur vaziyette ve alt tarafta bir ok çıkmış ıslandığında! ok yönünde bişeyler bulmuşlar diye duydum. mesafe 100 metre kadar varmış. toprak altından dört köşe bir taş çıkartmışlar. taşı gördüm. üstünde delikler vardı ve içleri kapkaraydı yani oksitti sanırım. bu delikleri horasanla sıvamışlar. bulan kişi kırıp içindekileri almış. yardımcı olabilir bence bu bilgi. dene derim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banlı Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
![]() |
abraham usta iyi güzel söylüyorsunda hayvan fügürü kalmadıki kırın içinde para var plağı nı definecilere dinlettiler son 20 sene içinde talan edildi kimileri gizledi babasından miras kalmış gibi kimileri söktü veya kesti işareti evine taşıdı kimileri kırdı içinde para var diye, kalanlar ın ufak hediyeleri alınmış büyük paraları da höyüklerde, defineciler dedikleri kadar seyahat etse dünyayı 3 kez turlamış olurlar ama işte oturdukları yerden define sohbetleri sayesinde seyahat etmiş gibi deşarz oluyorlar her şey yalan olsa bile bu deşarz olma durumu gerçek, abraham usta bartında çok konuşulan bir abraham usta var ankaradan gelip orda resmi kazı yapmış ve 60 metre yer altında uzun koridorlardan oluşan tünelleri bulmuş sizinle bir alakası varmı, saygılar
Konu mahmut oz tarafından (31.03.2010 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|