![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
MADRA AYAZMA Ege denizi çandarlı körfezi bergama balıkkesir ve edremit körfezi arası MERKEZİ MADRA DAGI Türbe tepe ve türbe bugünkü adı güneşli köyündedir hala türbe halka açıktır.TÜRBEDEKİ mezarlar hem türk hem hıristiyan mezarıdır bir çok haç ve işaretler mevçuttur. AYAZMA iki tanedir biri türbe tepe altında yeşil dag eteginde bir KALE HARABELİGİ bu günkü adı AYAZMATTIR ikinci ayazma DENİZ KENARINDA şu gün yerleşim yeridir adı da ALTINOVADIR. SİTEDE OKUDUM BİR ARKADAŞ KONUYA VAKIF arkadaşlar burası paylaşım yeri ben bildiklerimi sizille paylaşıyorum size yardımcı olmak istiyorum bazı arkadaşlar FOTO diye tutduruyor ben açık foto ve kimligimi sitede zaten var ben definede aranan resimleri aramadıgım için resimle işim yok İnanıyorumki içinizde benim gibi düşünen var. ben size adres ve bölge adlarını yazıyorum.sonrası size kalmış önemli olan efsaneye katgıda bulunmak saygılarımla.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 12
![]() |
türbe dediğiniz bölge kozak sulu şehirdeki türbemi.onun girişinde 2 tane aslan varmış kaldırmışlar galiba şimdi bergama müzesinde olması lazım bilgi aynı yermi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bazı arkadaşlar dediğin benim herhalde fotoğraf delildir. Defineci şüpheci olur o alınmış bu bulunmuş bu bilmem ne denmekte belgeli olmazsa bunların hepsi hikaye bence
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() |
kurtaran kardeşim evet iki aslanda kapısında vardı yer kozak nahiyesi güneşli köyünde 2km kuzeyinde bir de o bölgede fıransızların çalıştırdıgı altın madeni var güp tepe derler tüneller göçmüş deli hüseyinler yaylasında bilgine saygılarımla....
|
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 6
![]() |
değerli kardeşim algıladığınız madra dağı o dağ değil orada hiç bir şey yok. orada sadece kestane var... asıl olan madra( Türkmen tepe)-şifa-dumanlı ücgeni
altın madeni ne gelince o doğru, fransızlar çalıştırdı ama devamı ovacıkta patlak verdi o aynı damar... saygılar.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() |
SEVGİLİ KRDEŞİM KAKA. <S.A. sana katılıyorum bu madra degil bendeki bilgide geçen madra dagı TOROSLARDA diye yazıyor dumanlı dag geyik dag sarı kız dag baba dag karadag dag ve çadır dag diye yazıyor 7 dag adı geçiyor sende buraların bilgisi varsa iştişare edelim.SAYGILARIMLA BERGAMALI...
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
çadır dağ , geyik dağ ,var sarıkız dağını bilmem belgi var bunlar tesatüf olurmu |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
![]() |
sevgili kardeşim kesin yer şurası veya burasıdır demek için delil lazım neden olmasın senin bölgen önemli olan dagları bilmek kim ler yaşamış bende rum ve yunan bilgilerine dayanıyor olaylar sen üzme araştır senin bölgede çok rum yaşamış saygılarımla bergamalı.
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Konu balkaya34 tarafından (06.07.2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. |