DefineYolu.Com

Geri git   DefineYolu.Com > Belgeler > Eşkiya Belgeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler

Seçenekler Stil
Alt 21.02.2010, 16:30   #1
baba_sahintepe
Senior Member

baba_sahintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4 baba_sahintepe is on a distinguished road
Standart Madra Ayazma Nerede

MADRA AYAZMA Ege denizi çandarlı körfezi bergama balıkkesir ve edremit körfezi arası MERKEZİ MADRA DAGI Türbe tepe ve türbe bugünkü adı güneşli köyündedir hala türbe halka açıktır.TÜRBEDEKİ mezarlar hem türk hem hıristiyan mezarıdır bir çok haç ve işaretler mevçuttur. AYAZMA iki tanedir biri türbe tepe altında yeşil dag eteginde bir KALE HARABELİGİ bu günkü adı AYAZMATTIR ikinci ayazma DENİZ KENARINDA şu gün yerleşim yeridir adı da ALTINOVADIR. SİTEDE OKUDUM BİR ARKADAŞ KONUYA VAKIF arkadaşlar burası paylaşım yeri ben bildiklerimi sizille paylaşıyorum size yardımcı olmak istiyorum bazı arkadaşlar FOTO diye tutduruyor ben açık foto ve kimligimi sitede zaten var ben definede aranan resimleri aramadıgım için resimle işim yok İnanıyorumki içinizde benim gibi düşünen var. ben size adres ve bölge adlarını yazıyorum.sonrası size kalmış önemli olan efsaneye katgıda bulunmak saygılarımla.

Alt 21.02.2010, 19:00   #2
kurtaran
Senior Member

Tecrübe Puanı: 12 kurtaran is on a distinguished road

türbe dediğiniz bölge kozak sulu şehirdeki türbemi.onun girişinde 2 tane aslan varmış kaldırmışlar galiba şimdi bergama müzesinde olması lazım bilgi aynı yermi

kurtaran isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 19:09   #3
trt123
Member

Tecrübe Puanı: 10 trt123 is on a distinguished road
Standart tuturmak

Bazı arkadaşlar dediğin benim herhalde fotoğraf delildir. Defineci şüpheci olur o alınmış bu bulunmuş bu bilmem ne denmekte belgeli olmazsa bunların hepsi hikaye bence

trt123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 03:56   #4
baba_sahintepe
Senior Member

Standart CV

kurtaran kardeşim evet iki aslanda kapısında vardı yer kozak nahiyesi güneşli köyünde 2km kuzeyinde bir de o bölgede fıransızların çalıştırdıgı altın madeni var güp tepe derler tüneller göçmüş deli hüseyinler yaylasında bilgine saygılarımla....

Alt 24.02.2010, 15:32   #5
kaka
Member

Tecrübe Puanı: 6 kaka is on a distinguished road

değerli kardeşim algıladığınız madra dağı o dağ değil orada hiç bir şey yok. orada sadece kestane var... asıl olan madra( Türkmen tepe)-şifa-dumanlı ücgeni

altın madeni ne gelince o doğru, fransızlar çalıştırdı ama devamı ovacıkta patlak verdi o aynı damar...

saygılar....

kaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 12:58   #6
baba_sahintepe
Senior Member

Standart Kakaya Cvb

SEVGİLİ KRDEŞİM KAKA. <S.A. sana katılıyorum bu madra degil bendeki bilgide geçen madra dagı TOROSLARDA diye yazıyor dumanlı dag geyik dag sarı kız dag baba dag karadag dag ve çadır dag diye yazıyor 7 dag adı geçiyor sende buraların bilgisi varsa iştişare edelim.SAYGILARIMLA BERGAMALI...

Alt 05.07.2010, 10:04   #7
angona61
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 angona61 is on a distinguished road

Alıntı:
baba_sahintepe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SEVGİLİ KRDEŞİM KAKA. <S.A. sana katılıyorum bu madra degil bendeki bilgide geçen madra dagı TOROSLARDA diye yazıyor dumanlı dag geyik dag sarı kız dag baba dag karadag dag ve çadır dag diye yazıyor 7 dag adı geçiyor sende buraların bilgisi varsa iştişare edelim.SAYGILARIMLA BERGAMALI...
slm arkadaşlar ben trtabzonluyum duman dağ sis dağı ,babadağ ,karadağ ,
çadır dağ , geyik dağ ,var sarıkız dağını bilmem belgi var bunlar tesatüf olurmu

angona61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2010, 18:35   #8
baba_sahintepe
Senior Member

Alıntı:
angona61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaşlar ben trtabzonluyum duman dağ sis dağı ,babadağ ,karadağ ,
çadır dağ , geyik dağ ,var sarıkız dağını bilmem belgi var bunlar tesatüf olurmu
sevgili kardeşim kesin yer şurası veya burasıdır demek için delil lazım neden olmasın senin bölgen önemli olan dagları bilmek kim ler yaşamış bende rum ve yunan bilgilerine dayanıyor olaylar sen üzme araştır senin bölgede çok rum yaşamış saygılarımla bergamalı.

Alt 06.07.2010, 14:03   #9
balkaya34
Member

balkaya34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 balkaya34 is on a distinguished road
Standart türbe tepe

Alıntı:
baba_sahintepe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
MADRA AYAZMA Ege denizi çandarlı körfezi bergama balıkkesir ve edremit körfezi arası MERKEZİ MADRA DAGI Türbe tepe ve türbe bugünkü adı güneşli köyündedir hala türbe halka açıktır.TÜRBEDEKİ mezarlar hem türk hem hıristiyan mezarıdır bir çok haç ve işaretler mevçuttur. AYAZMA iki tanedir biri türbe tepe altında yeşil dag eteginde bir KALE HARABELİGİ bu günkü adı AYAZMATTIR ikinci ayazma DENİZ KENARINDA şu gün yerleşim yeridir adı da ALTINOVADIR. SİTEDE OKUDUM BİR ARKADAŞ KONUYA VAKIF arkadaşlar burası paylaşım yeri ben bildiklerimi sizille paylaşıyorum size yardımcı olmak istiyorum bazı arkadaşlar FOTO diye tutduruyor ben açık foto ve kimligimi sitede zaten var ben definede aranan resimleri aramadıgım için resimle işim yok İnanıyorumki içinizde benim gibi düşünen var. ben size adres ve bölge adlarını yazıyorum.sonrası size kalmış önemli olan efsaneye katgıda bulunmak saygılarımla.
Selam ustatlar:Sanıyorum türbe tepeden bahsediyorsunuz,Ama şuanlattıklarınızın türbe tepeyle uzakdan yakından en ufak bir ilgisi alakası yok.Eger sizn elinizde bu sizin anlattıgınız nokdaya uyan bir belge varsa buda türbe tepeye ait degil.1- türbe tepede açıkda asla bir mezar yok. 2- burası bir tepe nokdası ve kuyu olacak. 3-Türbe tepeye tek bir yerden çıkılacak ve buyol patika taş döşeme yok olacak VE BUYOL BİR NOKDADA bitecek 4-2 Adet kırmızı koltuk olacak 5-bu koltukların yakınında bir nöbetci yeri olacak 6- bunların yakınında yerde döşeme taşdan yapılmış Hilal olacak.Bunlar yoksa orasının türbe tepeyle uzakdan yakından alakası yok.Ve işaretin resmide olursa daha uygun olacak SAYGILAR

Konu balkaya34 tarafından (06.07.2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir..
balkaya34 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2010, 14:21   #10
balkaya34
Member

Standart Türbe tepe

[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

Alt 06.07.2010, 14:22   #11
balkaya34
Member

Standart türbe tepe

[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

Konu balkaya34 tarafından (06.07.2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil