DefineYolu.Com

Geri git   DefineYolu.Com > Belgeler > Eşkiya Belgeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler

Seçenekler Stil
Alt 19.06.2008, 14:21   #1
Silver
Admin

Silver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 Silver will become famous soon enough
Standart Kudret Kayanın Coğrafyası

KUDRET KALENİN COĞRAFYASI: Dersadetin güneyinde tam yedi saatle yelkenli ile ulaşan Aksu Boğazı, Dikenli Boğaz, Yeniköy ormanları Kayacık Köyüne ve boğazına çok yakın, dört köyün ortasındadır. Bu köyler:
1- KARAHASAN KÖYÜ
2- TAHTALI KÖYÜ
3- ÇUKURCAMBAZ KÖYÜ
4- KAYACIK KÖYÜ

Kayacık köyünün her iki tarafı sarımtırak ve kabasımdır. Toprağı deve tüyü rengi yaklaşık bir renktir. Deniz kenarındaki yeni köy ormanlarında, kuru bir derede sarp bir yerdir.

Kudret kayanın doğusunda: Sakarya, Pamukçu Yokuşu, Kirazlı Yayla, Kel Tepe, Kara Tepe, Vezir Tepe, Kuru Tepe, Tarihi Bent, Kuru duvar, Top koru, Zehirli Kuyu yer alır. Kudret kayanın güneyinde: Emin Ağa Değirmeni, Kara Dere, Ayran Pınarı, Hora Tepe, Kapı Kaya, Sarı Göl, İki Öküzler, Meşelik, Harami Dere, Şeytan Dere, Büyük Şarlak, Topal Ayılar vardır. Güney batısında ise: Ara Çardağı, Büyük Ayı, Şarlak, Üç Çakıl Yığını, İsli Mağara, Dağarcık Değirmeni, Cineviz Kalesi, Çimenika Kalesi, Oluklu Çeşme (suyu ayakta içilen çeşme), Topkoru, Yedi Mezarlar yer alır. Batısında ise Kiremitli Mandıra, Ömür Kuyusu, Kız Çeşmesi, iki yol ayrımında birde mezar vardır. Kuzey batısında ise: Kurt Kaya vardır.

Silver isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 00:16   #2
troy
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 troy is on a distinguished road

takyonuslarda bulundu mu albay

troy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2008, 00:11   #3
kabukgöz
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 kabukgöz is on a distinguished road

kudret kalenin neresi olduğunu bilenler var. çünki; kalenin güney ucundaki minibüs büyüklüğünde olan, üç boyutlu, Aslan- Ayı - Oturan Derviş kabartmasını bulunduğu yerden kaldırdılar. Yerini değiştirdiler. Ama zarar vermediler. Muazzam bir kabartma. Kimin yaptığı meçhul. Başka bir işlem yapılmadığı ortada.Gözetliyoruz.Bekliyoruz.Fakat kime niyet kime kısmet.Kudret kaleye devletten başkasının gücü yetmez.Bana inanın. Yada devletle birlikte büyük şirketler olmalı.Bize ancak seyretmek kalır sanıyorum.50 yıldır üzerinde olduğumuz yer burası daha öncede yazdım. Bu bölge bizce dünyanın en muhteşem ve geri kalmış bölgesi burası ilçe belediyesi sınırları içerisinde yerleşim alanı dışında.Kalenin üzeri tahminen 250 000 metre kare kadar. yer yer taş kaplamalar. tamaman meyilli düzlük.
Gerçekten Kudretten.

kabukgöz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008, 09:31   #4
King
Member

King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 12 King is on a distinguished road

Kudret kalede senin dediğin işaretler yok kabukgöz !!!

King isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008, 09:32   #5
King
Member

King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 12 King is on a distinguished road

Kudret kalesi ile kudret kayası aynı şeyler değil. Kudret kayası ile kudret kalesi bir birlerini görürler araları mavzer mesafesindedir. Kudret kayanın üzerine yakın bir noktasıdna bir yarık içerisinden su akar. Bu yarıkta bir kişinin oturacağı şekilde kayaya muntazam oyulmuş bir koltuk taşı vardır. Bu koltuk taşının üzerinde oluklu ( çerkez ) kama resmi vardır. Bu oyuktan su aktığı zaman koltuğun yanından akar. Bu koltuk taşına oturup karşıya baktığımız zaman halkalı kayayı buradan net şekilde görürüz. Kudret kale ise bir derenin karşısındadır karıştığı dere kudretin önünde Z çizer.Kudret kalesinin orta yerinde bir mezar mezarın ayak ucu istikemetidne bir su kaynağı vardır. Mezarın etrafı kaldırım döşemedir. Mezara otuz adım mesafede yassı bir taş vardır. Üzerinde burgu resmi vardır. Kudretin önemli parası bu taş altındadır. Kudret kaleden çıkıp sola döndüğümüzde ancak tek kişinin yaya olarak gidebileceği bir mağara görürüz. Mağaranın ağız kısmında kadın memeleri şeklinde sağlı sollu iki kabartma vardır. Memelerin içi doludur. mağaranın sağ tarafında bir insan kolu sol tarafında bir kılıç resmi vardır. içeri girildiğinde bir siyah taş üzerinde ata biner gibi bir derviş resmi yapılmıştır.Kudret kalesindeki duvarların hiç birinde sıva yoktur

King isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2008, 22:37   #6
defineci_39
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 defineci_39 is on a distinguished road

sayın admin pamukçu yokuşunu cıkınca develer olması lazım bol şans

defineci_39 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2008, 20:48   #7
manol

kudret kalesini bilenler bılmeyenler.su an da üstünde bir turbe ve asker 24 saat beklıyor içinde tam zirvede turbe yapmıslar. etrafda termal kameralar var.rus askerine kadar gözetleme altında

Alt 17.01.2009, 19:07   #8
rarihci1155
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 rarihci1155 is on a distinguished road
rarihci1155 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart kudret kalesi

eşkiya belgelerinde geçen yerlerin bir çoüunu biliyorum.

rarihci1155 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2009, 21:21   #9
rarihci1155
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 rarihci1155 is on a distinguished road
rarihci1155 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Aradığınız Bölge

eşkiya belgelerinde geçen ayran pınarı kudret kalesi ceneviz kalesi şeytan deresi karahasan köprüsü hora tepesi .eşkiya belgelerin de yazan bir çok yerleri biliyorum
.bunları yazarken atmıyorum.aranan bölge çok dağlık bir bölge.terör nedeniyle gidip dolaşmak biraz riskli.şöyle tarif edeyim.ayran pınarının doğu tarafında şeytan deresi üzerinde ceneviz ve kudret kalesi var.derenin hemen bitiminde karahasan köprüsü.dere çok çetin ve kayalıklarla dolukalelerin üzerinden yeşil dağ uzanır .çok büyük ve dik kartal kayası ve şahin kalası denilen iki kayalık birbirine bakar.kuzey kısmındanbazı yerleri kaybolmuş bazı yerleri halen duran kaldırım döşeli ipek yolu uzanır.yeşil dağın eteklerinde kirazlı yayla ve hemen üzerinde erikli, yaylası uzanıyor.arasından uzanan şuanki ismiyle bile anılan harami deresi gök suya dökülür.eski değirmen yerleri var fakat isimlerini bilmiyorum.kirazlı yaylası ve hora tepesi arasında aradığınız her türlü işaret mevcut.önünde bir etle kurt resmi.bir kartal tavşana saldırıyor.arka arkaya bağlı deve resimleri.kudret hamamı kalıntıları.bal kayası ve kırılmış bir topal ayı resmi.ceneviz kalesi önündeki at bağlanacak yerler.kara tepe dibindeki birazı kırılmış eğer resmi...ayran pınarı önünde ki suyun battığı yer....
aslında bölge bir iki günde gezilecek bir bölge değil.bazı işaretler tahrip edilmiş.ama bir çok işaret ayakta durmayı başamış.
herkes bu bölgeyi ara .kafasına göre bir yorum yapar.ben sadece gezdiklerimi yazıyorum.elinde sağlam belgesi olan varsa ben her türlü imkanı kendine sağlarım

rarihci1155 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 20:43   #10
ank_defineci
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 ank_defineci is on a distinguished road
Smile selamın aleyküm

kardeşim ben ankaradan cafer sen terör var dediğine göre doğumu orası doğuysa işimiz yok biz bursa gemlik orhan gazi kurşunlu olduğunu kuvvetle biliyoruz sen de aynı şeyleri bizimle paylaşıyorsan ben varım ve sana malzemeyi çıkartırım sen doğru isen bana cvp yazarsan paylaşalım beklerim saygılar cafer

ank_defineci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2009, 18:55   #11
1234567000
Senior Member

1234567000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 1234567000 is on a distinguished road

Selam

Bu Volçan Voyvoda Efsanesine Geçen Tüm Yerler
Marmara Bölgesi ve Çevresi
Hiçbiriniz Türkiye'nin Başka Bölgesinde Aramayın

Saygılar

1234567000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2009, 21:55   #12
ATMACA1
Banlı Üye

Tecrübe Puanı: 0 ATMACA1 is on a distinguished road
Standart biliyor

ali yerleri veli belgeleri biliyor sonuc ne ????
kimi belgeler bende ama yerler yok kimi yerler bende ama belgeler yok
deyip duruyor.hicbiri birsey bilmiyor.(misal verecek olursak köprü araniyor
biri hemen o köprü burada diyor hic nebicim neleri olmasi lazim hangi isaret
varsa o köprüdür diye bakanyok.) tabi birbirimizi carpmaya calisiyoruz ya
herkes birbirilerinden birseyler carpmaya calisiyor.
yillardir bu konuda gördüklerim böyle oyüzden bende dahil olmak üzere
volcandan daha fazla volcan olmusuz icimizdeki volcani cözemedik gercek
volcanlami cözecegiz????
sukunete cekilmistim ama ayni seylerin tekrarlan digini görünce dayanamadim
yani (oyer burada ama dökümanim yok.dökümanim varda yerleri ariyorum)
cok gülünc ve sacma sapan seyler
kimse üstüne alinmasin kafanizi agrittimsa özürdilerim

ATMACA1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2009, 17:38   #13
kabartmacı
Member

Tecrübe Puanı: 0 kabartmacı is on a distinguished road
Standart selam

arkadaşlar bu definecilik işi bizleri çok aşar bu işler bizim gibileri şişler anca büyük organizasyonlar bu işleri çözer. ben hakiki kudret kalesini gördüm biliyorum vezirin tepesi üstünde mezarı ve evliya ağacı vede kara tepe bunlar sac ayağı şeklinde kara tepedeki türbe, çerkez eğeri ve çöreklenmiş yılan sizlere ömür kudret kalesinde uçurumdaki pencerede oynayan kızlar resmi duruyor, vezirin mezarı nın ortasını uçurmuşlar, küçük paralar anlayacağınız uçmuş büyük konsorsiyomların teklifine açığım, harami deresi ve herkesin aradığı değirmenler dahil, ordaki depoların muhteviyatını az çok biliyorum alibeyin değirmeninin birinci basamağının kenarı kırıktır içindeki heybeler alınmış . köpek budunun emanetide alınmış, 1000 adım pentli değirmenin karşısında gür ormanlık içindeki 7 at bağlanacak yeri duruyormu bilmiyorum,18 adım pentli ve 5 adım pentli şelale başka ne arıyorsunuz güzergaha girdinmiydi 36 saat çeker başıyla sonu 200 km nin üzerindedir saygılar Diyarlı

kabartmacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 17:25   #14
Horasi
Member

Horasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 5 Horasi is on a distinguished road
Horasi - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Efsanenin bozguna uğramış hali

Alıntı:
Silver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KUDRET KALENİN COĞRAFYASI: Dersadetin güneyinde tam yedi saatle yelkenli ile ulaşan Aksu Boğazı, Dikenli Boğaz, Yeniköy ormanları Kayacık Köyüne ve boğazına çok yakın, dört köyün ortasındadır. Bu köyler:
1- KARAHASAN KÖYÜ
2- TAHTALI KÖYÜ
3- ÇUKURCAMBAZ KÖYÜ
4- KAYACIK KÖYÜ

Kayacık köyünün her iki tarafı sarımtırak ve kabasımdır. Toprağı deve tüyü rengi yaklaşık bir renktir. Deniz kenarındaki yeni köy ormanlarında, kuru bir derede sarp bir yerdir.

Kudret kayanın doğusunda: Sakarya, Pamukçu Yokuşu, Kirazlı Yayla, Kel Tepe, Kara Tepe, Vezir Tepe, Kuru Tepe, Tarihi Bent, Kuru duvar, Top koru, Zehirli Kuyu yer alır. Kudret kayanın güneyinde: Emin Ağa Değirmeni, Kara Dere, Ayran Pınarı, Hora Tepe, Kapı Kaya, Sarı Göl, İki Öküzler, Meşelik, Harami Dere, Şeytan Dere, Büyük Şarlak, Topal Ayılar vardır. Güney batısında ise: Ara Çardağı, Büyük Ayı, Şarlak, Üç Çakıl Yığını, İsli Mağara, Dağarcık Değirmeni, Cineviz Kalesi, Çimenika Kalesi, Oluklu Çeşme (suyu ayakta içilen çeşme), Topkoru, Yedi Mezarlar yer alır. Batısında ise Kiremitli Mandıra, Ömür Kuyusu, Kız Çeşmesi, iki yol ayrımında birde mezar vardır. Kuzey batısında ise: Kurt Kaya vardır.
Bunlar çok ama çok yanlış bilgiler.
Böyle olsaydı kıkr defa bulunmuştu.
Bir kere Kudret kelimesinin kendisi şifrelidir.
Köy isimleri şifrelidir.
Ama bunların yanında burda ayrıca yönler ve mesafeler de tahrifata uğramış.
Orjinal resmi haritada Hora güneyde değil, kalenin doğusundadır. Harami dere güneydedir ama görünecek kadar yakında değil. Kaleye en yakın değirmen güneydoğusundadır ve yakındır. Üç değirmen ise güneybatısında çok uzaktadır.

Çoğunu gidip gördüm.
Öyle çocuk oyuncağı gini çıkarılacak şeyler hediyeler değil.
Çok sarp yerdir.

Ayrıca kapartmacı arkadaşımızın söylediği bilgiler doğru valla.
Pek dolaşmış
200 kilometre içinde ondan fazla kale var

Alt 25.10.2009, 17:32   #15
bursaranger
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 bursaranger is on a distinguished road
Standart kudret kale

bu kudret kalenin yakınlarında pamukcu yokuşu varsa bu bölge yenişehir derbent köyü yakınlarındadır.pamukcu yokuşu buradadır.doğuda sakarya,kuzeyinde iznik,güneyinde yenişehir,batısında beypınarı(ayran pınarı)kirazlıyayla vardır.doğu ve güneydoğu anadolu kesinlikle değildir.ben ise bu pamukcu yokuşuna yaskın bir köy olanm eski ismi şarapçı köyü olan barcın köyündenim.hala bizim köyün şarabı olan barcın şarabı bağı olanlar tarafından yapılmaktadır.fakat yukarıda bir arkadaşım demiş,gemlik,orhangazi,katırlı dağları,iznik,bilecik,osmaniye,yenişehir bölgesinde olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir.kudret kalesi değince normal bir kale bulacağınızı sanmayın öyle değildir.saygılar.....

bursaranger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2009, 18:13   #16
taşcı
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 12 taşcı is on a distinguished road

Alıntı:
bursaranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kudret kalenin yakınlarında pamukcu yokuşu varsa bu bölge yenişehir derbent köyü yakınlarındadır.pamukcu yokuşu buradadır.doğuda sakarya,kuzeyinde iznik,güneyinde yenişehir,batısında beypınarı(ayran pınarı)kirazlıyayla vardır.doğu ve güneydoğu anadolu kesinlikle değildir.ben ise bu pamukcu yokuşuna yaskın bir köy olanm eski ismi şarapçı köyü olan barcın köyündenim.hala bizim köyün şarabı olan barcın şarabı bağı olanlar tarafından yapılmaktadır.fakat yukarıda bir arkadaşım demiş,gemlik,orhangazi,katırlı dağları,iznik,bilecik,osmaniye,yenişehir bölgesinde olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir.kudret kalesi değince normal bir kale bulacağınızı sanmayın öyle değildir.saygılar.....
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

aynen katılıyorum kardeş sana

taşcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 13:14   #17
kabartmacı
Member

Tecrübe Puanı: 0 kabartmacı is on a distinguished road
Standart horasi kardaş

belgelerde çok basit alınacakmış gibi yazıyor herhalde yeminle bu yaz tekrar kara tepe ye çıkmak için oraya gittim zaten kara tepe vezir tepe ve kudret kale sac ayağı şeklinde biribirine bakıyo araları hava dan ölçsek tahminen 2 kilometre anca vardır gel gelelim çıkmaya kalkışsan valla gözüm kara tepeye çıkamayı kesmedi onca yol gittim aynı gece geri döndüm bu kudret kalesi sadece belgelerde bu isimle geçiyor şimdiki adı değişik halk arasında kullanılan. kara tepede çöreklenmiş yılan resmi var imiş 3 yıl önce gittim oraya ilk kez bana hora tepesidir diye anlatılmıştı tesadüfen konuk olduğum evdeki adı bende saklı kalsın ALLAH konuşturdu desem inan adam bana, yeğenim orası hora tepesi değil boşuna çıkma orası kara tepe dedi ve ceketinin cebinden hakiki şematik haritaları çıkarıp gösterdi ve oterduğumuz evde odanın penceresinden görünen devasa kaya kütlesini gösterdi bak işte kudret kalesi inanamadım çünkü 25 yıldır kudret kalesi aratılır yeğen dedi kalenin uçurumunda pencere içinde 3 kız ellerinde mendil oynar şekilde resmedilmiş sordum yüksekliği ne kadar diye tahminen 70 metere dedi ve tuvalet çukurunuda bulmuş hatta içindeki öbekli yer duruyor dedi ehhhh kardaş yaşımız geçti ne dağcılık var sarkıp pencereyi açmaya nede bok çukuruna sarkmaya. kara tepedeki çöreklenmiş yılanıda kırmışlardı gerçi hedefi buldum ama onada ellmişler 3 metre kaymış kenara kazı işini artırmış bu elleme mahçup olma fobisi oluştu bende. çerkez eyerinin yerine gittik yerinde yeller esiyor kökünü uçurmuşlar. ev sahibi bana çocukluğunda kara tepenin zirvesinde zamanında tahtadan yapılmış olan kuleyi anlattı dedelerinden duymuşlar bu kuleyi yüksekliği 60 metre varmış kulenin tepesine çıkıldığında deniz dürbünle görülüyormuş, şimdilerde kulenin yerinde büyük çivilerden başka bir şey kalmamış anlatmak istediğim konu herkes olmuş defineci ağzı olan konuşuyor yav kardeşim bu tür merkezi çete barınakları hititlerden süre gelen dönemleri kapsıyor her kavim birşey yapmış yani ali veli küpeli kimin hangi kavmin veya hangi çetenin işaretlerini arıyorsun diye soran yok herkes usta bu ustalık nasıl bir unvan kim verir bu unvanı ben 25 senedir biraz kafa yormuşum bu işe hala asistan bile olamadım birde not veriyorlar yorumlara benim bildiğim ya elinde çok açıklayıcı ve adress gösteren harita olacak ki elinle koyduğun eşyayı bile bazan arayıp bulamıyorsun yani biraz kısmete bağlı muvaffak olmak. ben bu kadar gevezeliği bu işe hevesli arkadaşlara biraz dikkat çekmeleri için yaptım önce ekmeğini kovalayacan bu işlerede boş vakitlerini ayıracaksın.. çok emin olduğum bir konuyuda açıklayayım bubizim didik aramakta olduğumuz yerleri sahipsiz kalmış sanmayın sahipleri tenolojiden de yararlanıp ve nöbetçiler kontrolünde hep kontrol altında tutuyorlar yani bu merkezi yerler gözlem altında demek istiyorum yani bizim için kayıp yerler sahiplerinin kontrolünde bilmem anlatabildimmi. nöbetçiler derken maaşla tutup yerleride teyid ettirdikleri ve yemin ettirdikleri yada bağladıkları yerel local bölge insanları bildiğiniz biri varsa da onunla hiç zaman kaybetmeyin asla vermez zoraki de olsa veremez... diyarlı saygılar

kabartmacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 14:41   #18
cansadak
Super Moderator

cansadak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cansadak has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
taşcı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen katılıyorum kardeş sana

Puhahah süper yermiş buraya karşıdan baktığın bir yerde insanların içlerine gireceği büyüklükte devasa küplerde var fot. makinesinin pilleri bitti çekemedim. İlk resimdeki mağaraların birinin içindede derin horasanlı bir kuyu içine atılmış 4 eşkiya leşi gayet güzelmiş ama resimlerin yorumunu ancak gören yapar. ( Yani ben ) Kudret kalesi resimdeki yere 15 km kadar mesafede batı yönünde. İşareti kayanın dibindeki mağarada oturup yatağına bakar haldeki taş derviş mağara girişindeki bir adet kol bir adet kırık kılıç mağaranın tam önünde kayadan dalgalı şekilde ( bir akıp bri durur saniyeler içinde ) pınar pınardan su içmek için ayağını dayadığın değirmen taşı ayak koymak için bulunabilecek en güzel taş kıymetini bilene

Bir lafa bakarım laf mı diye
Birde söyleyene bakarım Adam mı diye

Konu cansadak tarafından (26.10.2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir..
cansadak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 16:10   #19
bursaranger
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0 bursaranger is on a distinguished road
Standart kudret kale

taşçı kardeş bu resimlerini verdiğin kayanın bölgesi neresi.benim yukarıda değindiğim yerlerdeyse doğru yerdir.saygılar.bölge hakkında bilgi verebilirmisin.

bursaranger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 17:01   #20
cansadak
Super Moderator

cansadak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cansadak has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
bursaranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
taşçı kardeş bu resimlerini verdiğin kayanın bölgesi neresi.benim yukarıda değindiğim yerlerdeyse doğru yerdir.saygılar.bölge hakkında bilgi verebilirmisin.
Taşçı kardeş cevap ver

Bir lafa bakarım laf mı diye
Birde söyleyene bakarım Adam mı diye
cansadak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil