![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Eşkiya Belgeleri Eşkiya belgeleri hakkında genel bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Sayın abim öncelikle hoşgeldiniz diyorum.Bütün konulara fırtına gibi bi giriş girdiniz gercekten ve bilgiler sunmaktasınız.Bunların kaynakalrını da GAFUR DEDE ,MENEMENLİ CEMAL DEDE,PARMAKSIZ OSMAN DEDE vs vs bi sürü rahmetli olmuş kişiler olarak göstermektesiniz.Size göre volcanın gercek ismi ne sorusuna ismi önemli degil yaptıkları deyip gecmektesiniz.Başkasına göre de magara azında aradıgı W işaret volcan işsareti.Ayrıca bu site ve diger define sitelerinde yetmedi internet ortamında o kada rcok kayıt var ki bu konula ilgili insanlar artık neye inanıcaklarını şaşırdılar.Aslında bunu o kadar uzun yazmak isterdim ki ama gerek yok neden derseniz kısadan da anlatmak istediğimi anlıcaksınız.Mesela delikli taştan bahsediyorsunuz yerini Bursa da bilmem ne dagı tepesi olarak veriyorsunuz ve bundan o kadar eminsiniz altında da 40 katır yükü mal var ve hala pc basında oturmuş yazı yazıyosunuz.Bunlarda bana garip geliyor.Yani sizin verdiginiz kaynaklar Allah rahmet eylesin belliki size göre hatrı sayılır kişiler ama bana göre bi anlam ifade etmiyorlar isimlerini sizden duydum henüz ve adamlar ömür cürütmüş gelmiş gitmiş volcanın toplu ignesini dahi bulamadan anladıgım kadarıyla bütün yerleri çzöüp size söyleyip öylemi rahmetli oldular.Ya şu konuları anlatırken lütfen sizden rica ediyorum sanki elinizle kendiniz koymuş gibi anlatmayın abicim.Hayır bu ugurda ömür cürüten o kadar cok kişi var ki o adamlarda sizin bahsettiginiz o bölgeyi 40 defa gezmiştir.Bana kalırsada bunların bulunanmama sebebi hep Bursa Balıkesir arasından aranmasındandır.Ya arkadas bu kadar belge bu kadar sahtesi gercegiyle haritası kaynagı var orda olsa bulunmazmı şimdiye kadar en azından bi kısmı.Abi birde anlatırken okumustum simdi arayıp bulamıcam ama gerekirse bulurum yani bu bilgileri yazanlara gülüyorum gibisinden bişeyler yazmışsınız buda yanlış bi durum.Ben hicbiyere bilgi felan yazmadım ama yazan arkadaslara ayıp oluyor.Sizin bilgilerinizin dogru oldugu ne malum.O rahmetliler neden bulmadı size anlattı siz neden bulmadınız burda anlatıp iyice icinden cıkılmaz bi hal alıyor durum yani.Sonra en kızdıgım nokta bilgiyi biliyosanız sapına kadar yazın abicim surda şöyle bi taş olucak şurasında bi delik şurasında bi yarık olucak bulursanız haberim olsun der gibi yazılar yazmayın.Yazın bulursanız bunu surasından kazıp surasından girip alıcaksınız deyin millet iki iki ugralmasın.
Şimdi benim bu yazdıklarım size yanlış gelmesin kusura bakmayın ama sitem ediyorum sadece ve bana göre haklı bi sitem.Herkesin elinde biraz sahte biraz fercek bilgiler varken siz adını sanını ilk defa sizden dıuydugumuz rahmetli kişilerin size anlattıklarıyla burda kaynak belirtiyorsunuz bu da cok garip.Bunların dogrulugunu nasıl kanıtlarsınız yada bu anlatılanlara göre ne buldunuz ne derken kaya magara yöre bölge bununla ilgili bi kaydınız resminiz varmı bunları merak ettim sadece.Anlatılan bölgelerden dahja öncede söyledim güzel ülkem de 7 bölgede var.O 7 bölgede 7 yerde var.O 7 yerin de hangisi dogru yerler tartışılır.Size karşı bi düşmanlıgım felan yok sayın abim yanlış anlamayın ama belgeler bölümüne bakıyorum baba sahintepe yer gök fakat neye göre onu bilmek istedim.saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Kutlarim sizi cok haklisiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
SEVGİLİ kardeşim allahın selamı üzrine olsun.SİTEMİNDE haklısın beni eleştirki beni tanımanı saglar.çok sistemli tam 70 yıl emek çekilen arazi aranan bulunamıyan volcan bilgileri var.bunları dedeler ve bende bir fiil bu işi yaptım DELİLİ 13 yaşında iken 62 sarilira alarak başladım.bu bir çete parasıdı. VOLCAN bilgileri ben de 2001 yılına kadar aradım.daha sonra tanıdıgım rahmetli dedeler GAFUR ve OSMAN dede konuya vakıftı BÜYÜN VOLÇANIN koydugu paralar 7 bölgede her bölgede para var ama durumları farklı bu kabarma işaretler çogu kırılmış mezarlar açılmış.YUNAN KILALININ AMCASI türkiye işgal edilince 1 tabur asker ile paraları toplamış.önemli olan BÖLGE BÖLGE YERLERİ ARAMAK BEN sana şunu söyleyeyim mesela TOPAL AYI DOGRU ANLATILAN topal ayıyı kıran üç kişi ile görüştüm ayaktaki parayı nasıl bulmuşlar orada neler varmış bunlar volçan bilgisinde aranan yerler ama kimin bilgisi yeter şaksen bizim yetmedi.dere adı degirmen adı kalesi kurdu onun içi bir olup son çare olarak yardımlaşmalıyız. belki bizde bulamayacagız çünkü şifreli isimler var kimi deniz kimi göl.KARDEŞİM ben net konusunda acemiyim anlıyorumki arkadaşlar daha açık ve daha net hangi bölgede ne aramalıyız sorusuna cevap vermek gerekiyor.SAYGILARIMLA....
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() |
sayın abim ben sizin kadar hatta burdaki bi çok insandan daha azdır volçan bilgim.sizin nasiplenmenize çok sevindim bu ayrı ama işte bana tuhaf gelen konu almış,kırılmış,bulunmuş ve böyle biten cümleler.sonra dediginiz gibi dere adı degirmen adı köy adı öyle cok yerde aynıları varki inanılmaz cok.Bazı konuları anlatırken de sizin elinizle koymuşcasına anlatmanıza da şaşırdım ve yazdım.Yani bu bilgileri cok güvenilir böyle develteten yada volçann kendisinden almış gibi anlatmanız cok tuhaf geldi bana.Yanlış anlamayın yarın bi başkası cıksa onada aynı tepki ve bu haklı sitemimi sunarım.Sizin bilgileri de illaki kayda deger bulan olucaktır ama burda sizin bilgilerin dogulugunu kanıtlayan hicbir net ve somut delil yoktur.Bu yüzden volçan olayıda gene kaldıgı yerden kör-topal devam edecektir kanımca.Umarım ömrünü ve bilgisini volçan için harcıyanlar en azından sizin gibi 62 olmasada volçana ait oldugu bilinen 10 para dahi bulur.Sizin ve bütün herkesin üzerine olsun Yaradanın selamı.saygılar.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() |
sevgili kardeşim teşekür edrim en azından çok açık ve içinden geldigi gibi konuşuyosun, zamanında bende müttiş bir volçançıgdım, ama ben biliyorum diyen biri degilim akıl akıldan üstün bu bir bilmece hiç ummadıgımız kardeşlerimizin bilgisi ola bilir ben net ti yeni ögrendim anlamaya vede anlatmaya çalışıyorum.belkide net ti hiç bilmeyen çok arkadaşımız var ama çok yakında size başka bilgisi olan bir babanın bilgilerini yazmak istiyorum, arkadaşlara faydalı olmaya çalışacam. saygılarımla bergamalı...
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() |
kardeşim teşekür ederim hürmetler.BERGAMALI..
|
|
|
|
#8 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 13
![]() |
sleperd kardesim bu serefsiz volcani iyi bilen ver bir cok yerini bulan ve belgeleyen yani gercekten görüp resimlerini cekip haritalarini alan tak bir usta vardi oda artik yok oda KING ustaydi.
sitemini cok iyi anliyorum bende bu eskiyayi cok merak ediyorum ver cok arastirdim ama hep ayni belgeler ama dogrumu yalnis mi bilen yok. yerlere gelince herkez dedigin gibi yerlei biliyor ama bi allahin kulu aha burasi halakli kaya diyip resim koyamiyor.... yer trakya da o beli ama is zor anladigim kadariyla ha bide OMEGA usta var eminimki oda bu konuda cok biligi ama oda bu konuya pek girmiyor bu arada senide takip ediyorum actigin konular ve düsüncelerin cok güzel bende volcanla ilgili bir kac tane konu acmistim sitem dolu ama pek ilgi görmedi almanyadan selamlar gurbetci ahmet |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
![]() |
ahmet kardeşim tşk ederim aynen dediğin gibi.Benimde kayınpederim bu konularla uğraşıyor var eline bi kaç resim alamadım bi kudret kale diye gösterdiği bi resim var hele du bakalım havalar düzeliyor bizzat gidecem bakacam işallah.Onunda düşüncesi ve belgeleri burdaki belgelerle belli yerelere kadar aynı ama diğer değişik olan yerleri var hepsini kafasına yazmış alem adam benim kayınpeder.Allah nasip ederse ilk fırsatta resim koyarım gidersem nasip bakalım benimde bölgem Batı Karadeniz .Aynı duygulardayız yeterki bulunsun sen ben o bu farketmez Türk e nasip olsun yeterki.King usta gidicem dedi gitti omega usta da gözündeki rahatszılıktan dolayı yok bi müddet hayırlısı diyelim.Saygılar herkese bol şanslar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 20
![]() |
Evet Wolçan Denildigi Anda Ilk Akla King Usta Gelir çok Sabirt Deliler Ve Ceylan Derisnden Haritalar Göştermişti Bu Işle çok Ugraşmıştı Ama O Da Bıraktı Bildigim Kadarıyla
Yer Trakya Bölgesi Olrak Biliyorum Wolcanın Imzasına Kadar Göstermişti Resimlerle Hatırlıyorum Buarada Da Bergamalıya Saygılar Bilgilerini Bizlerle Paylaştıgı Için Ben Inanıyorum Bir Gün O Osmanlı Torunu Cıkıp Wolcanı Tarihe Gömecek Buna Inanıyorum.allah Kolaylıklar Ihsan Eylesin Selametle Kalın
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|